“Alles is mogelijk”

Alles is mogelijk. Dat is de kwaliteit van Buzz ICT.
Buzz ICT kunt u voor verschilende diensten inzetten. Door de jaren brede ervaring van de consultants kan in elke behoefte worden voorzien.

Onderzoek / IT Screening

Door een onafhankelijke onderzoek heeft u vaak binnen 8 uur een goed beeld van uw huidige staat op IT vlak. Een rapport met daarin een totaal overzicht over de +’s en de -’s van uw IT omgeving. Daarnaast vind u in het rapport ook een advies wat gedaan kan worden om deze nog beter te maken dan het al is.

Implementaties

Heeft u een applicatie of een infrastructuur probleem en dient hiervoor een nieuwe implementatie gedaan te worden maar niet het personeel of de tijd voor? Buzz ICT kan u ondersteunen van A tot Z. Er zal een project plan worden gemaakt en uitvoering aangegeven worden. Na de implementatie zal u ook een document met de volledige documentatie krijgen.

Migratie

Of het nou een grote of een kleine migratie betrefd. Buzz ICT is uw partner. Samen word een plan opgesteld en afgestemt op uw organisatie. Daarna zal er een tijdlijn worden uitgestippeld en u worden voorzien in live updates van de voortgang. Uiteraard na de migratie zal u een document ontvangen met alle ins en outs.

Online Werkplek

U wilt naar de cloud maar weet niet hoe. De beschikbaarheid van uw IT omgeving moet naar 24/7 en overal ter wereld dienen uw werknemers te kunnen werken en altijd hetzelfde zien. De Online Werkplek is hierbij de oplossing. U geen zorgen meer en voor een vast bedrag per maand weet u precies wat u kan verwachten en mag verwachten.

VoIP

Met de huidige internet snelheden is het mogelijk om overal ter wereld bereikbaar te zijn. Zowel mobiel als via het vaste net. Met de VoIP oplossingen van Buzz ICT heeft een stabiel telefonie netwerk waarbij uw werknemers flexibel zijn te werken waar zij maar willen.