Buzz ICT heeft ondersteuning geboden in verschillende migraties. Zo zijn ze ingehuurd voor diverse trajecten op verschillende diciplines.

Een migratie traject door Buzz ICT uitgevoerd houd in dat de opdracht van begin tot eind word begeleid. Samen met uw contact persoon word een inventarisatie gedaan en vervolgens een project plan geschreven.  In dit projectplan staat ook een geschatte duur van het traject. Wanneer, deze gepresenteerd aan uw management, geakkoordeerd word zullen wij overgaan tot uitvoer.
Tijdens het migratie traject zult u elke keer op de hoogte worden gehouden van de voortgang. De volgende stappen worden van te voren aangekondigd en afgekondigd wanneer voltooid.  Door intensief contact met uw Helpdesk of Servicedesk, zullen zij altijd op de hoogte zijn van de ontwikkelingen zodat zij uw gebruikers op een correcte en geinformeerde manier vragen kunnen beantwoorden.

Aan het eind van het migratie traject zal u een project document worden overhandigd met hierin de volledige documentatie en verantwoording van stappen en tijd besteding.

Neem contact op voor de mogelijkheden.